El centre Paulo Freire d'Almenara rebrà 1.500 euros de Caixa Rural per a inserció sociolaboral

El centre Paulo Freire d'Almenara rebrà 1.500 euros de Caixa Rural per a inserció sociolaboral
11/03/2021 -

El Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara rebrà una aportació de 1.500 euros de Caixa Rural Almenara amb l’objectiu de continuar fomentant els seus programes educatius dirigits a la inserció social i laboral així com les seues diferents activitats formatives i socials en la localitat. Caixa Rural Almenara col·labora habitualment cada any amb el centre.

El director del Centre de FPA Paulo Freire, Juan Pedro Navarro, ha agraït la col·laboració de Caixa Rural Almenara que veu a reconéixer un any més la “labor tant social com educativa i formativa que realitzem en el nostre centre” una col·laboració que “ens permetrà continuar avançant en els nostres programes, i més en aquests temps tan durs de pandèmia per la Covid-19”.

La col·laboració de Caixa Rural Almenara s’ha donat a conéixer després de la visita realitzada al centre per part del president de l’entitat, Manuel Juliá Masiá i de la directora, María José Sales Montesinos, que van ser rebuts pel primer tinent d’alcalde d’Almenara i regidor de Cultura, Francec Bargay i pel mateix director del centre, Juan Pedro Navarro. En ella, tant Bargay com Navarro van informar els rectors de Caixa Rural Almenara de la programació, cursos i activitats que es realitzen en el centre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari