La platja Casablanca d'Almenara comptarà amb un parc caní

La platja Casablanca d'Almenara comptarà amb un parc caní
29/04/2022 -

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara està construint en una parcel·la de propietat municipal en la zona del Pont de l’Arena el primer parc caní de la Platja Casablanca. Aquest matí, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, juntament amb el regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, han visitat les actuacions que s’estan realitzant i que en els pròxims dies estaran acabades. En aquest parc caní, a més d’una font i espais per al descans, s’estan instal·lant una sèrie de jocs perquè els gossos practiquen el agility.

L’alcaldessa ha destacat que “des de l’ajuntament, a través de les actuacions de la nostra Brigada Municipal, estem construint aquest espai tan necessari a la Platja Casablanca i que esperem prompte puga ser utilitzat pels nostres veïns i veïnes per a portar allí a les seues mascotes”.

Aquest parc caní de la Platja Casablanca se suma al parc per a gossos que es troba en el nucli urbà d’Almenara, al Parc de la Canal, molt pròxim a la zona esportiva, parc en el qual pròximament també hi haurà millores i es completarà amb la instal·lació de nous jocs d’agility per als cans.

PARC DE CAL·LISTÈNIA I APARELLS DE GIMNÀSTICA PER A MAJORS

D’altra banda, i canviant de temàtica, dins de les iniciatives municipals per al foment de la vida saludable i l’esport pròximament s’instal·larà en la zona de la Platja Casablanca una zona d’aparells i jocs perquè els majors puguen realitzar activitats físiques i gimnàstiques. També, dins del mateix pla i en el nucli marítim s’instal·larà un parc amb les barres i aparells gimnàstics pertinents per a la pràctica de la cal·listènia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari