La Platja Casablanca d'Almenara tindrà un parc caní

La Platja Casablanca d'Almenara tindrà un parc caní
18/02/2022 -

La Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara ha iniciat la construcció del primer parc caní de la Platja Casablanca de la localitat, que se situarà en una parcel·la de propietat municipal en la zona del Pont de l’Arena. Aviat estarà l’àrea condicionada amb el tancat pertinent i la col·locació d’alguns elements, com el cas de la font.

En una segona fase arribarà la instal·lació de jocs per a l’agility, que arribaran tant a aquest nou parc caní de la Platja Casablanca, com també al parc caní que es troba en el nucli urbà d’Almenara, concretament al Parc de la Canal, en les proximitats de la zona esportiva.

El regidor d’Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “la Brigada Municipal construirà aquest espai caní tan necessari a la Platja Casablanca, dotant la zona d’un nou servei que se suma al parc per a gossos que tenim en el nucli urbà d’Almenara”. A més ha recordat que “en una segona fase completarem els dos espais amb la instal·lació de jocs d’agility per als gossos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari