La Policia Local d'Almenara recull el Premi als Serveis Policials per Protecció Animal a Madrid

La Policia Local d'Almenara recull el Premi als Serveis Policials per Protecció Animal a Madrid
06/10/2021 -

La Policia Local d’Almenara ha rebut aquest matí a Madrid el guardó a les Experiències i Bones Pràctiques atorgat pel jurat dels Guardons als Serveis Policials per la Protecció Animal organitzats per la Red para la Protección Animal (REPA) en col·laboració amb la Direcció General de Drets dels Animals del Govern d’Espanya. El premi s’ha entregat en el marc de la Jornada sobre Protecció Animal organitzades pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, amb la participació de la ministra Ione Belarra. El cap de la Policia Local, Javier Navarro, i el regidor Lorenzo Vicent han assistit a l’acte en representació de l’Ajuntament d’Almenara.

El jurat dels guardons ha estimat la labor de la Policia Local d’Almenara, municipi de 6.000 habitants on es “han realitzat durant dos anys 467 actuacions amb animals, col·laborant amb la protectora i realitzant un seguiment en els casos d’adopció per al seu èxit”. El jurat dels premis també ha ressaltat que s’ha “adaptat un espai en la Prefectura amb jardí i caseta per a aquells animals que es queden de manera provisional amb tot el que pogueren necessitar”.

En l’acte també s’ha premiat la labor d’altres Policies Locals, entre elles altres tres de la Comunitat Valenciana, com són les d’Alaquàs, la Vila Joiosa, i Elx que se sumen a la d’Almenara. També s’ha premiat a altres Policies Locals, així com agrupacions de la Policia Nacional i Guàrdia Civil. Els guardons també han tingut el seu vessant internacional, amb el destacat premi per a les Team Lioness, el grup de dones que en Kenya treballa per salvar i protegir lleons, tigres, elefants o girafes entre altres animals. A més en l’acte també s’ha anunciat que es realitzarà una nova Llei de Protecció Animal en la qual s’està treballant.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la “labor que realitza la Policia Local en aquest sentit que s’ha vist recompensada i reconeguda per aquest guardó nacional, per la qual cosa és un orgull per a la localitat que es reconega aquesta labor, per la qual felicitem la nostra Policia Local”. També ha destacat que “aquesta continuarà sent una de les línies de treball en el futur, un dels nostres compromisos, tal com s’està demostrant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari