El poliesportiu cobert d'Almenara es convertirà en centre de vacunació a partir del pròxim dilluns

L’ajuntament col·labora amb la Conselleria de Sanitat en el mobiliari de l’espai, la neteja, la seguretat i aportarà un desfibril·lador i una ambulància

El poliesportiu cobert d'Almenara es convertirà en centre de vacunació a partir del pròxim dilluns
21/05/2021 -

Dilluns que ve començaran les vacunacions contra la Covid-19 en el Pavelló Poliesportiu Cobert d’Almenara, un dels espais oferits pel consistori per a agilitar el procés. En aquest cas es vacunaran veïns i veïnes d’Almenara, la Llosa i Xilxes que prèviament han sigut citats per SMS als quals s’inocularà la segona dosi de la vacuna. Les primeres sessions de vacunació estaran programades tant per a dilluns com per a dimarts.

A més dels mitjans tècnics i humans que posarà la Conselleria de Sanitat per a la vacunació, l’Ajuntament d’Almenara facilitarà el mobiliari per als diversos espais, així com realitzarà les labors de neteja i de seguretat amb la presència de la Policia Local. També l’Ajuntament d’Almenara aportarà un desfibril·lador i ha contractat una ambulància perquè siga present en el pavelló els dies de vacunació per si hi haguera algun tipus d’urgència.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat una vegada més com a positiva la col·laboració existent entre el Centre de Salut i l’Ajuntament d’Almenara per a continuar avançant en la lluita contra la Covid-19, en aquest cas en la preparació de l’espai per a la vacunació. Pérez ha recordat que el consistori ja va oferir a la Conselleria de Sanitat en el seu moment les instal·lacions municipals, com és el cas del Poliesportiu Cobert, que foren necessàries per a poder realitzar a Almenara el procés de vacunació. D’aquesta manera s’aconsegueix l’objectiu que “els veïns i veïnes d’Almenara no hagen de desplaçar-se perquè se li puga posar la vacuna, facilitant així tot el procés”.

L’alcaldessa espera que el procés de vacunació continue avançant, “per a poder arribar al més prompte possible a la immunitat dels diversos grups d’edat i intentar recuperar una certa normalitat”. Així ha assenyalat que “continuarem adequant i oferint a la Conselleria de Sanitat els espais públics municipals que siguen necessaris per a continuar amb aquest procés de vacunació contra la Covid-19”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari