L'Ajuntament d'Almenara programarà activitats culturals i infantils durant el mes de setembre

Hi haurà una sèrie d’esdeveniments especials per als dies grans del que havien d’haver sigut les festes patronals

L'Ajuntament d'Almenara programarà activitats culturals i infantils durant el mes de setembre
06/08/2020 -

L’Ajuntament d’Almenara està ultimant la programació d’un cicle d’activitats i esdeveniments de tipus cultural i infantil que es desenvoluparia en la localitat durant el mes vinent de setembre fins al 9 d’octubre. En aquesta programació s’inclourà una sèrie d’actes commemoratius i institucionals durant els dies principals del que anaven a ser les festes patronals, com per exemple el castell de focs artificials. De fet es manté com a festiu local el dilluns 28 de setembre.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, “estem preparant una sèrie d’activitats en l’àmbit cultural així com esdeveniments infantils que continuen la línia de la programació de música segura en la Plaça o de l’estiuet segur que estem portant a terme aquest estiu”, és a dir “dirigides a un públic concret per a poder realitzar un control d’aforament, que seria reduït, i com no, amb totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries, complint la normativa vigent a cada moment”.

La iniciativa comprendria la celebració d’aquests actes al llarg del mes de setembre i prolongar-los per a arribar a realitzar les celebracions del 9 d’octubre. Entre aquestes activitats “apostarem per realitzar una programació especial amb actes institucionals, culturals o commemoratius com el castell de focs artificials per al cap de setmana gran del que haurien de ser les festes patronals que s’han cancel·lat per motius sanitaris”. Per a la realització de les mateixes s’està contactant amb els col·lectius i associacions que habitualment col·laboren en les festes per a buscar quines activitats es poden realitzar adaptades a la normativa vigent. Entre aquestes associacions es trobaria la banda de música, que participarà en la programació prevista.

Cal assenyalar que aquestes activitats tindran un aforament reduït i comptaran amb totes les mesures sanitàries pertinents. També informar que podran adaptar-se o cancel·lar-se depenent de la normativa vigent en aquest moment en l’àmbit sanitari depenent de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari