El programa d'educació sexual integral d'Almenara continua a l'institut

Pròximament seguiran les accions amb les activitats en el CEIP Juan Carlos I, professorat de l’IES i les xarrades per a les famílies de la localitat

El programa d'educació sexual integral d'Almenara continua a l'institut
30/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almenara continua realitzant accions dins del Programa d’Educació Sexual Integral que abasta diversos àmbits. En aquest cas les accions durant les passades jornades s’han centrat en l’alumnat de l’IES Almenara.

D’aquesta manera en el centre s’han realitzat des de l’àrea de Serveis Socials diversos tallers sobre la pubertat, el desenvolupament i autocura sexual, o les relacions afectives i les primeres trobades sexuals. Destaca la participació i interés de l’alumnat per les temàtiques plantejades, així com el positiu acolliment des del professorat i centre educatiu, al qual s’agraeix la col·laboració. Al llarg del pròxim mes d’abril es desenvoluparan les sessions previstes per als cursos que encara estan pendents.

A més, també continuarà durant els pròxims mesos el desenvolupament de les activitats del Programa d’Educació Sexual Integral d’Almenara en la resta dels àmbits previstos com són els tallers a les aules del CEIP Juan Carlos I, les xarrades per al professorat de l’IES Almenara i les xarrades per a famílies en general, que s’abordaran després de Setmana Santa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari