Protecció Civil d'Almenara dona a l'Escola Infantil Municipal un desfibril·lador i un equip antiennuegada

Protecció Civil d'Almenara dona a l'Escola Infantil Municipal un desfibril·lador i un equip antiennuegada
20/02/2021 -

L’Associació de Protecció Civil d’Almenara ha realitzat aquest matí la donació a l’Escola Infantil Municipal de la localitat d’un equip desfibril·lador amb elèctrodes pediàtrics perquè puga utilitzar-se tant per xicotets com majors així com un equip antiennuegada “Lifevac”. El Cap de Protecció Civil d’Almenara, Juan Carlos Mejías, ha destacat que “dins de la nostra funció social volem amb aquesta donació dotar a l’Escola Infantil Municipal d’aquests recursos que poden ser útils en el centre davant qualsevol emergència per a salvar vides”. D’aquesta manera, Mejías afirma que “hem complit el nostre compromís”.

Juan Carlos Mejías ha explicat que “el desfibril·lador i l’equip antiennuegada s’han adquirit per l’Associació de Protecció Civil d’Almenara gràcies a la col·laboració de totes les persones que van adquirir la loteria de Nadal que venien els voluntaris de Protecció Civil, perquè els diners ha eixit de la venda i donatius realitzats”. Mejías ha volgut agrair l’esforç realitzat pels voluntaris, així com la col·laboració dels veïns i veïnes adquirint les paperetes de l’associació.

L’alcaldessa d’Almenara, ha volgut “una vegada més agrair a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil d’Almenara que sempre estan de manera permanent col·laborant i ajudant a la ciutadania d’Almenara cada vegada que els necessitem”. És hora de “posar en valor l’esforç que realitzen davant les emergències que puga haver-hi, però també la seua funció social facilitant a l’Escola Infantil Municipal aquests equipaments sanitaris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari