Recaptats més de 7.000 euros per a la AECC en els actes taurins d'Almenara

Recaptats més de 7.000 euros per a la AECC en els actes taurins d'Almenara
21/09/2021 -

7.060 euros és la quantitat que s’ha recaptat a Almenara a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer, després de la iniciativa de l’ajuntament perquè l’entrada a cada sessió dels actes taurins que s’han realitzat aquest cap de setmana amb motiu de les festes patronals tinguera un caràcter solidari. Aquestes entrades tenien un cost d’1 euro per sessió, que s’ha destinat íntegrament a aquesta associació. La recaptació s’entregarà pròximament a l’entitat perquè es destine als seus projectes i investigacions contra el càncer.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït la col·laboració dels veïns i veïnes de la localitat amb l’adquisició d’aquestes entrades solidàries per als actes taurins, ja que “amb les entrades a més de realitzar el control d’aforament de la plaça i com no gaudir de l’espectacle taurí, s’ha col·laborat amb les línies de treball de l’Associació Espanyola contra el Càncer, demostrant una vegada la solidaritat d’Almenara”.

D’aquesta manera després del parèntesi del passat any per la Covid-19 es reprén la iniciativa solidària de les festes patronals d’Almenara, ja que en els últims exercicis s’ha destinat la recaptació dels tiquets del sopar de caldereta, també a 1 euro, a entitats benèfiques o solidàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari