El primer pacient amb coronavirus de la Comunitat dona negatiu en la segona prova

Estava ingressat en l’Hospital de La Plana de Vila-real i ja ha rebut l’alta hospitalària

El primer pacient amb coronavirus de la Comunitat dona negatiu en la segona prova

El pacient de Borriana ingressat amb coronavirus a l’Hospital de la Plana de Vila-real ja ha rebut l’alta després de donar negatiu en el virus. Així ho ha anunciat la Conselleria de Sanitat en un comunicat aquest matí.

El pacient és la primera persona diagnosticada amb el COVID-19 en la Comunitat Valenciana però, després de seguir el protocol, s’ha realitzat una doble prova de detecció que ha donat negatiu, per la qual cosa el veí de Borriana finalment no estava infectat.

Així, l’home pot realitzar una vida normal i ja no necessita acudir a controls clínics, com la seua família, a qui ja se li va descartar el virus aquesta setmana després de realitzar les proves.

Per tant, a la província de Castelló ara mateix hi ha només dos casos de pacients afectats pel coronavirus, com ja es va informar ahir. Es tracta d’un home i una dona de nacionalitat italiana que es trobaven de viatge a Espanya després d’haver estat en el nord d’Itàlia, una de les zones en les quals s’ha produït un focus del virus. Ara, estan ingressats a l’Hospital Provincial de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari