José Martí analitza amb l'alcalde de Torralba del Pinar les infraestructures del municipi de l'Alt Millars

José Martí analitza amb l'alcalde de Torralba del Pinar les infraestructures del municipi de l'Alt Millars
07/08/2020 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha rebut en el Palau Provincial a l’alcalde de Torralba del Pinar, Fernando Barrachina, amb qui ha analitzat les necessitats d’aquesta xicoteta població de l’Alt Millars.

Un dels principals temes tractats en aquesta trobada ha sigut el projecte per a la construcció d’una estació depuradora, actuació que s’ha demorat durant tots aquests anys. Sobre aquest tema, l’alcalde de Torralba ha sol·licitat al president de la institució provincial que es continue tenint en compte per a la seua construcció a mitjà termini. En aquest sentit, cal destacar que ja està en contractació la redacció del projecte.

Una altra de les necessitats de Torralba del Pinar en l’apartat d’infraestructures és el manteniment i millora de les carreteres que enllacen amb el poble, especialment la que uneix la localitat amb Ayódar. José Martí ha deixat palés la importància que els pobles d’interior disposen de les dotacions mínimes, una de les principals eines per a aconseguir assentar a la població i fer front al repte demogràfic.

Torralba del Pinar, amb menys de 60 habitants, és un dels pobles més xicotets de la província i cerca també altres fórmules per a poder créixer en l’àmbit turístic, en aquest sentit vinculat a la naturalesa en estar situat entorn del parc natural de la Serra d’Espadà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari