Aprovat el conveni de col·laboració entre la Diputació de Castelló i el CEEI per al programa Move Up

El programa està dirigit a persones joves emprenedores de Castelló amb un projecte de negoci

Aprovat el conveni de col·laboració entre la Diputació de Castelló i el CEEI per al programa Move Up
16/04/2022 -

La Diputació de Castelló ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’Associació Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI) per al desenvolupament del programa de suport a joves emprenedores, denominat Move Up, emprén amb èxit.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha assenyalat que amb aquest programa “donem suport a les persones emprenedores de les nostres comarques per tal que puguen avançar i innovar en els seus projectes empresarials”.

Aquest programa està dirigit a persones joves emprenedores de Castelló que compten amb un projecte de negoci i decisió per a poder desenvolupar-ho dins d’un ecosistema d’emprenedores amb inquietuds professionals i laborals a empreses amb seu física a la província de Castelló.

Aquest programa compta amb tres fases, i una prèvia que és la selecció de projectes que seran convocats a una entrevista amb la finalitat de valorar el projecte de forma conjunta.

En aquesta entrevista el candidat es presentarà a sí mateix i al seu projecte i contestarà a les qüestions plantejades pels membres del comité. Sols podran passar fins 25 projectes.

La primera fase del programa, denominada “Awake”, està composta per dos sessions setmanals de formació, que seran un total de 10 sessions, amb un total de 45 hores, amb l’objectiu de modelar la idea de negoci seguint algunes de les ferramentes que treballaran directament amb les persones tècniques del CEEI.

Quant a la segona fase, denominada “Connect”, també es realitzaran dues sessions setmanals, amb l’objectiu de formar als participants, comptant amb ponents de diferents temàtiques Per a traslladar continguts relacionats amb la gestió empresarial.

Finalment, la tercera fase “Fly & Move Up”, comptarà amb quatre sessions, i tindrà una formació íntegra sobre la venda, comunicació i marketing per a potenciar la creació d’hàbits i comportaments que ajuden a enfortir la vinculació comercial amb els clients.

En total, la Diputació de Castelló invertirà 10.479 euros, i les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds dins del termini de 15 dies naturals, a contar des de l’endemà de la publicació del Butlletí Oficial de la província de Castelló, que serà pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari