Arranquen els cursos de formació per a l'ocupació i la promoció econòmica de la Diputació de Castelló del curs 2021

Programen 130 actuacions per a millorar les competències professionals de persones aturades, autònomes, empreses i pimes de les 38 entitats locals adherides a l’Estratègia Provincial

Arranquen els cursos de formació per a l'ocupació i la promoció econòmica de la Diputació de Castelló del curs 2021
07/02/2021 -

La Diputació de Castelló posa en marxa aquest mes de febrer el programa d’accions formatives de l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica corresponents al primer semestre del curs 2021. L’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització ha elaborat un calendari amb més de 130 actuacions, que es duran a terme tant en la modalitat en línia, com semipresencial i presencial als espais municipals habilitats pels 38 ajuntaments, mancomunitats i entitats supramunicipals adherides a l’estratègia.

La formació en modalitat presencial complirà estrictament les instruccions dictades a cada moment per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la prevenció de contagis a les aules. A més, totes les entitats que són seu formativa compten amb un Pla de Contingència concorde a la situació actual.

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha explicat que l’objectiu dels cursos de l’Estratègia Provincial és «atendre les principals necessitats de les persones desocupades i autònomes, així com de les empreses o pimes». Igualment, ha dit, «cal tenir en compte que el context actual està transformant els entorns laborals i les demandes professionals i per això reforcem la nostra atenció a les persones en situació de desocupació o ERTO mitjançant la programació de 84 accions formatives destinades exclusivament a persones en cerca activa de treball».

Entre els cursos que més han demandat les entitats locals, destaquen tots aquells relacionats amb les competències digitals, com ara el d'”Alfabetització informàtica per a l’ocupació” o “Aprén a dissenyar el teu CV amb Canva”. També han tingut molt bon acolliment els cursos de competències professionals, com el “Curs bàsic de plataformes elevadores mòbils de personal (PEMP)” i de competències lingüístiques com “Engonals per a la promoció turística local”.

Totes les persones interessades a participar podran consultar l’oferta formativa en l’Agenda Provincial de Diputació de Castelló, disponible en www.dipcas.es, a través del seu ajuntament o bé a través de correu electrònic a l’adreça formacionempleo@dipcas.es.

Centres CEDES

Els Centres CEDES de Diputació de Castelló també oferiran cursos per a persones desocupades o en cerca activa de feina. De moment, el calendari compta amb 25 convocatòries formatives, majoritàriament en modalitat en línia.

El calendari formatiu i la informació per a les inscripcions estan detallades a l’Agenda Provincial de Diputació de Castelló, accessible al web www.dipcas.es i a les xarxes socials de l’àrea de Promoció Econòmica en Facebook @DipCasOportunitats i Instagram @dipoportunitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari