Les activitats esportives d'estiu d'Almenara van acollir unes 350 persones en total

Les activitats esportives d'estiu d'Almenara van acollir unes 350 persones en total
22/08/2019 -

Pocs dies abans de la culminació de les activitats esportives d’estiu el balanç de participació és “molt positiu” segons ha destacat el regidor de l’àrea, Lorenzo Vicent, perquè “en global s’han rondat les 350 inscripcions” al que “cal sumar les persones participants en les diverses rutes senderistes, així com en la marxa nocturna o la de la dona”. A més en el balanç positiu també “podem incorporar el gran èxit de participació en la Volta a Peu a la Platja Casablanca amb uns 700 atletes, així com els més de 300 nadadors i nadadores de la Travesia Nadant o els 300 participants en el Triatló Escolar”. A tot això sumem la gran participació en la primera edició de la Trimàster.

De fet, aquest estiu 120 persones s’han inscrit a les classes de freestyler i altres 70 a les botes de rebot. La zumba compta amb 90 participants, mentre que el spinning copa les bicicletes disponibles amb 20 persones. La gran novetat, la iniciació al running, arranca amb 35 participants.

A partir d’octubre, després de les festes patronals de la localitat, començaran de nou les activitats, ara ja per a la temporada de tardor-hivern en la qual es multiplicarà l’oferta, ja en el nucli urbà, propostes que ja s’estan ultimant des de l’àrea d’esports.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari