La Diputació aprova 86.690 euros en ajudes per a circuits d'esport popular a la província

La Diputació aprova 86.690 euros en ajudes per a circuits d'esport popular a la província
18/08/2020 -

La Diputació de Castelló ha aprovat subvencions per un valor de 86.690 euros a dotze entitats privades sense ànim de lucre per a l’organització de circuits d’esport popular a la província durant el present exercici de 2020.

És una informació que ha donat a conéixer la diputada d’Esports, Tania Baños, qui ha explicat que «a poc a poc, en la mesura que siga possible, hem d’anar introduint la pràctica de l’esport en la nova normalitat, adoptant totes les mesures de protecció i els pertinents protocols sanitaris». Sobre aquest tema ha manifestat que «la nostra, és una aposta clara per la pràctica de l’esport popular, des del convenciment que existeix una manifesta relació entre l’esport i la salut».

Segons ha explicat, «aquestes dotze entitats organitzaran, si la crisi sanitària de la COVID19 ho permet, un total de 49 proves esportives al llarg de província de Castelló» en les següents modalitats esportives: trail, ciclisme de carretera, ciclisme de muntanya, triatló, natació en aigües obertes, carreres per asfalt, curses camp a través, tenis platja, voleibol de platja i paddle surf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari