Bars i restaurants de Castelló podrà reobrir les terrasses amb un màxim de 4 persones per taula

Les terrasses hauran d’ocupar un 75% del seu espai habitual i es tancaran a les 18 hores

Bars i restaurants de Castelló podrà reobrir les terrasses amb un màxim de 4 persones per taula

Dilluns que ve 1 de març podran tornar a alçar la persiana els bars i restaurants de Castelló i del conjunt de la Comunitat Valenciana. Així ho ha anunciat Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, en la seua compareixença després de la Comissió Interdepartamental juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, que han destacat l’inici “prudent i lent” de la desescalada a partir de l’1 de març.

Després de la millora de les xifres de contagis i hospitalitzacions en els últims dies, es permetrà a l’hostaleria reobrir els seus establiments, però únicament podran oferir servei a les terrasses, romanent l’interior dels locals tancats, han assenyalat.

Segons ha confirmat Puig, les terrasses hauran d’ocupar un 75% del seu espai habitual i s’establirà un màxim de 4 persones per taula, unes taules que hauran de guardar la distància de seguretat establida entre elles. Totes les persones que siguen a les terrasses hauran d’utilitzar obligatòriament la mascareta.

A més, s’estableix el tancament dels establiments a les 18 hores, a excepció d’aquells que realitzen servei a domicili o per a portar, un servei que s’ha mantingut actiu durant aquests mesos de restriccions més severes per a fer front a la tercera ona de la Covid-19.

Pel que respecta a les reunions en espais públics a l’aire lliure, s’estableix el límit en 4 persones, mentre que les reunions en habitatges es mantenen tan sols per a convivents.

El cap del Consell ha avisat que la desescalada serà “lenta, prudent i progressiva” i ha recordat que “no és el moment de presses”. “Relaxar mesures no significa relaxar activitats, sinó, tornarem arrere”, ha asseverat Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari