La Diputació aprova les bases del XLIII Certamen Provincial de Bandes, dotat amb 59.900 euros en premis

Els guanyadores de les quatre seccions d’aquest esdeveniment obtindran un premi de 2.100 euros, que se sumarà al fix que rebran totes les que concursen en concepte de participació, que oscil·la entre 4.500 euros i 2.500 euros

La Diputació aprova les bases del XLIII Certamen Provincial de Bandes, dotat amb 59.900 euros en premis
03/02/2020 -

La Diputació de Castelló aprovarà demás dimarts en comissió i en Junta de Govern les bases del XLIII Certamen Provincial de Bandes de Música, que se celebrarà els dies 25 i 26 d’abril en el Paranimf de l’UJI i tindrà una dotació de 59.900 euros en premis. El termini d’inscripció serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Segons el nombre de músics que tinguen, les bandes seleccionades podran participar en una de les quatre seccions en les quals s’ha dividit el certamen. En la fase de concurs hauran d’interpretar una obra de lliure elecció i una altra proposada per l’organització. Les actuacions seran valorades per un jurat del qual formaran part cinc músics professionals de reconegut prestigi i el president de la Diputació, o la diputada o el diputat en què delegue.

Cadascuna de les bandes guanyadores de les quatre seccions obtindrà un premi de 2.100 euros. A més, totes les que concursen percebran una quantitat econòmica en concepte de participació: 4.500 euros en la primera secció, 4.000 euros en la segona, 3.500 euros en la tercera i 2.500 euros en la quarta.

Les bandes que queden classificades en primera posició en cadascuna de les quatre seccions participaran en el Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana que organitza la Subdirecció General de Música de CulturArts de la Generalitat Valenciana.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha destacat la importància del Certamen Provincial de Bandes, “un dels esdeveniments més veterans de la Diputació, que ja supera les quatre dècades d’existència, i que és, sens dubte, un dels vaixells senyera de la política cultural de la institució”. Un acte que “volem mimar i millorar tot el que siga possible perquè la música és importantíssima per a la província de Castelló en la qual, sense cap dubte, forma part dels nostres senyals d’identitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari