22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial de Benicarló

22 empreses participen en la nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial de Benicarló
28/09/2021 -

L‘Espai Empresarial Actiben de Benicarló acollirà durant les properes setmanes una nova edició del Pla de Reestructuració Empresarial, una activitat gratuïta destinada a responsables d’àrea i gerents de pimes i microempreses que volen millorar la rendibilitat del negoci o avaluar altres alternatives d’expansió.

En aquesta edició participaran 22 empreses de la comarca, principalment de Benicarló, Vinaròs i Peníscola.

Es tracta d’una iniciativa de la Cambra de Comerç de Castelló, cofinançada per la Conselleria d’Economia Sostenible i els Fons Feder, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i que s’emmarca en les accions d’Actiben, el programa d’estímul de l’activitat empresarial i l’emprenedoria que coordina la Regidoria de Promoció Econòmica.

El Pla s’allargarà durant set setmanes, fins al 12 de novembre, en les quals es combinaran sessions grupals setmanals amb sessions d’acompanyament i tutories personalitzades, organitzades en funció de la disponibilitat de cadascun dels participants.

Paral·lelament a les sessions teòriques, es desenvoluparà un pla d’empresa, amb un pla de viabilitat i un pla estratègic inclosos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari