El projecte Actiben Futur reuneix 20 propostes d'alumnat emprenedor a Benicarló

El projecte Actiben Futur reuneix 20 propostes d'alumnat emprenedor a Benicarló
10/12/2019 -

Actiben Futur és una iniciativa del programa Actiben pensada per a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat. Les idees han estat presentades per equips formats per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius dels diversos centres educatius de Benicarló.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, junt amb el director del Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI Castelló), Justo Vellón, ha presentat aquest matí el primer balanç del programa Actiben Futur, una iniciativa que s’ha posat en marxa aquest any amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius.

Sánchez ha desvelat que «el programa Actiben Futur ha rebut un total de 20 projectes dels estudiants dels diversos centres educatius de Benicarló». «Una resposta magnífica —ha dit el regidor— si tenim en compte que és el primer any que s’organitza aquest programa».

Els tres projectes guanyadors es donaran a conéixer dijous, una vegada el jurat avalue els 5 finalistes després de l’exposició que faran els cinc equips d’alumnes per a presentar els projectes respectius. S’avaluaran, entre altres aspectes, la viabilitat, l’originalitat, la presentació i la redacció. Els tres guanyadors obtindran un premi econòmic de 300 euros per a la millor idea innovadora empresarial, 200 euros per a la segona i 100 euros per a la tercera.

El regidor de Promoció Econòmica ha remarcat que «estem molt contents per poder posar en marxa aquest tipus d’iniciatives» i ha volgut agrair la col·laboració del CEEI Castelló i dels centres educatius.

Per la seua part, el director del CEEI Castelló ha ressaltat que «les nostres iniciatives sempre tenen una vocació comarcal, perquè estem convençuts que l’emprenedoria i la innovació són els motors que impulsen el creixement socioeconòmic de qualsevol territori amb una economia avançada, com és el cas de Benicarló».

Els premis Actiben Futur s’entregaran aquest diumenge 15 a les 12.00 hores al Magatzem de la Mar, en el marc dels Premis al Comerç 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari