Benicarló paga 972.086 euros als seus proveïdors durant l'estat d'alarma

Benicarló paga 972.086 euros als seus proveïdors durant l'estat d'alarma
06/04/2020 -

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa tots els mecanismes que estan al seu abast per tal de facilitar el teletreball del seu personal i evitar així la paralització de l’administració.

Durant aquest temps, el Departament d’Intervenció ha fet efectiu el pagament de quasi un milió d’euros de factures, concretament 972.086 euros. La majoria d’aquestes factures s’han aprovat per decret d’Alcaldia, atés que el Ple ordinari del mes de març es va suspendre per l’estat d’alarma.

Així ho ha explicat l’alcaldessa, Xaro Miralles. «Hem decidit aprovar per decret aquestes factures per tal de no bloquejar-les i generar liquiditat als proveïdors el més prompte possible».

A més, també s’ha fet efectiu el pagament de les subvencions a les comissions falleres així com a la Junta Local Fallera, per un total de 99.000 euros. «Tot i que no s’han pogut celebrar les Falles —ha subratllat l’alcaldessa—, les comissions igualment han de fer front a molts de pagaments».

Per la seua banda, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha indicat que «la Regidoria continua treballant per tal de poder continuar atenent els pagaments de les factures que ens vagen arribant durant aquests dies».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari