S'adjudica l'avaluació estructural dels centres educatius pendents de remodelar a Benicarló

S'adjudica l'avaluació estructural dels centres educatius pendents de remodelar a Benicarló
19/01/2021 -

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat el servei d’avaluació estructural del CEIP Francesc Catalan, de l’IES Joan Coromines i de l’IES Ramón Cid, un pas previ requerit per la Conselleria d’Educació per a redactar els projectes i licitar les obres als tres centres.

Pel que fa al CEIP Francesc Catalán, s’avaluaran els tres mòduls de l’edifici principal que ocupen una superfície construïda de 1.094 metres quadrats. En el cas de l’IES Joan Coromines, l’avaluació es realitzarà sobre el conjunt d’edificis que conformen el centre, amb un total de 5.027 metres quadrats construïts. I en el cas de l’IES Ramón Cid, l’avaluació es realitzarà en els dos edificis que conformen el complex educatiu: un edifici principal amb una superfície total construïda de 2.975 metres quadrats i un edifici annex de 1.080 metres quadrats de superfície total construïda.

En els tres casos, es realitzarà l’avaluació estructural dels edificis per a determinar-ne la capacitat, la resistència i les patologies existents.

Tot i que la licitació estava dividida en lots, un per a cadascun dels tres centres educatius, els tres lots s’han adjudicat a una mateixa empresa, per un total de 49.182,39 euros (IVA inclòs). Els treballs s’han d’entregar com a màxim en 90 dies a comptar des de la firma del contracte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari