Els bars i cafeteries de Benicarló poden demanar ampliació de terrasses de manera excepcional

Els bars i cafeteries de Benicarló poden demanar ampliació de terrasses de manera excepcional
12/05/2020 -

El regidor de Governació, Ilde Añó, ha anunciat que l’Ajuntament permetrà l’ampliació de terrasses a aquells bars i cafeteries que necessiten més espai per a poder muntar el 50% de les taules amb totes les mesures de seguretat i distanciament social obligatòries. «És una mesura —ha explicat el regidor— que entenem que ajudarà al sector de la restauració a adaptar-se a la nova normativa, però en cap cas vol dir que es podran ampliar les terrasses». Añó ha remarcat que «l’ampliació només s’autoritzarà per a muntar el 50% de les taules que ja han estat autoritzades prèviament» i ha afegit que «tampoc es podran autoritzar ampliacions que resten espai per als vianants».

Per a fer la sol·licitud, cal emplenar un formulari i enviar-lo per correu electrònic a correu.registre@ajuntamentdebenicarlo.org, juntament amb un croquis detallat de l’ampliació de que se sol·licita i on conste la ubicació exacta de la zona que s’ocuparà. En cas que l’ampliació de la terrassa suposés una ocupació total o parcial d’alguna altra façana, el propietari del bar o cafeteria també haurà d’aportar una autorització del veïnat.

Una vegada presentada la sol·licitud, la Policia Local la valorarà i passarà a dictamen de la Comissió Informativa de Governació per tal de procedir o no a la seua autorització.

«Aquesta ampliació és excepcional —ha insistit el regidor—, de manera que els propietaris es comprometen a desmuntar-la en el moment en què finalitze la situació de mesures excepcionals imposades per al control de la pandèmia».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari