L'Audiència Provincial dicta que el campanar de Benicarló és propietat de l'església

L'Audiència Provincial dicta que el campanar de Benicarló és propietat de l'església
07/10/2022 -

L’Audiència Provincial de Castelló ha fet pública la sentència en relació al campanar de Benicarló i ha dictat que la propietat de l’immoble correspon al Bisbat de Tortosa, en contra de la resolució de la primera sentència, que reconeixia la titularitat de l’Ajuntament.

Així ho ha anunciat avui l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha assegurat que «l’Ajuntament ha fet el que havia de fer, que és defensar i lluitar per un immoble que pensem que és de titularitat municipal» i ha destacat «el suport de tots els grups municipals, a qui vaig comunicar personalment el contingut de la sentència de seguida que ens va arribar».

Xaro Miralles ha assenyalat que la sentència no té en compte els arguments de la primera resolució, que atorgaven la propietat a l’Ajuntament, i ha anunciat que «a partir d’ara, l’Ajuntament no es podrà fer càrrec de les despeses que se’n deriven d’aquest edifici, que ja no és de titularitat municipal».

L’Ajuntament podrà recórrer aquesta segona sentència interposant un recurs de cassació en un termini de 20 dies davant del Tribunal Suprem. «En aquest sentit —ha dit l’alcaldessa—, encara hem d’acabar de prendre una decisió definitiva, d’acord amb el criteri dels tècnics i advocats de l’Ajuntament».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari