Avança el procés participatiu per a ultimar el projecte de la Via Verda Litoral de Benicarló

Avança el procés participatiu per a ultimar el projecte de la Via Verda Litoral de Benicarló
01/02/2022 -

Ahir va tindre lloc la segona jornada de participació pública al voltant de la Via Verda Litoral, un projecte que posarà en valor el tram de costa entre el barranc d’Aiguadoliva i la rambla de Cervera i que millorarà la connectivitat amb el nucli urbà de Benicarló.

Durant la sessió es va presentar l‘avantprojecte i es van exposar alguns dels detalls que marcaran aquest recorregut ecològic de caràcter paisatgístic i cultural. Paral·lelament, es va distribuir una enquesta entre les persones assistents per a valorar les solucions proposades, tant a nivell de mobilitat com d’il·luminació o d’utilització de materials.

Després d’aquesta jornada, el procés participatiu preveu una última sessió, la tercera, que tindrà lloc a finals de febrer o primers de març.

Tant les valoracions i les propostes aportades en les tres sessions com els resultats de les enquestes, es tindran en compte a l’hora de redactar el projecte definitiu.

La Via Verda Litoral està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari