L'Ajuntament de Benicarló inverteix 32.000 euros en la millora de l'Escola de Música de la Banda

Els treballs s’han centrat en la millora de la qualitat de l’aire i en la reparació de goteres i adequació de l’accés a la coberta de l’edifici

L'Ajuntament de Benicarló inverteix 32.000 euros en la millora de l'Escola de Música de la Banda
21/10/2021 -

Durant les últimes setmanes, s’han dut a terme diversos treballs de millora a l’edifici municipal del carrer de Cabanes que acull l’Escola de Música de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló. En concret, s’ha instal·lat un sistema de ventilació mecànica del local que permet renovar l’aire de l’interior mitjançant un sistema d’impulsió d’aire nou i extracció de l’aire viciat del local.

D’aquesta manera, les aules de l’edifici, que no disposen de ventilació directa a l’exterior, poden renovar l’aire i aconseguir-ne així una qualitat òptima. Aquest sistema de ventilació és perfectament compatible amb el sistema d’aire condicionat.

Paral·lelament a la ventilació mecànica del local, s’han reparat les goteres detectades a la coberta de l’edifici, que provocaven humitats en l’interior de les aules, i s’ha habilitat una nova sortida a la coberta que permet un accés més segur a l’hora de fer els treballs de manteniment dels equips de climatització existents i els canvis de filtres del nou sistema de ventilació.

El conjunt dels treballs realitzats sumen una inversió total de 31.910 euros, que s’afegeixen als més de 46.000 euros que es van invertir el 2015 per a millorar l’accessibilitat i l’eficiència energètica de l’Escola de Música.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha visitat l’edifici acompanyada del regidor de Cultura, Pedro Manchón, i del membre de la directiva de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, Vicent Arnau, ha assenyalat que «totes aquestes millores suposen una inversió a llarg termini per al bon manteniment de l’edifici i, al final, redunden en la qualitat de l’ensenyament dels més de 200 alumnes que té l’Escola de Música».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari