Balanç molt positiu del primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura

L’afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte. La valoració dels 15 paradistes ha estat molt positiva

Balanç molt positiu del primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura
06/05/2020 -

Des d’abans de les 8.00 hores, a la plaça de la Constitució ja estava tot preparat per al Mercat del Dimecres de fruita i verdura. Després de molts dies de treball per part del Departament de Comerç en els protocols i les mesures de seguretat, el Mercat s’ha pogut obrir amb tota la normalitat que aquesta situació excepcional permet.

Amb les parades separades per tres metres l’una de l’altra i una separació delimitada entre la parada i els clients, les compres s’han pogut efectuar sense més complicacions i ja s’han vist les primeres fruites de primavera-estiu, com les cireres.

Les 15 parades que han participat en el Mercat, dotades de totes les mesures de seguretat corresponents, com mascaretes, guants o gel hidroalcohòlic, han estat majoritàriament parades de fruita i verdura de productors de la zona, tot i que també han parat venedors d’olives i d’embotits.

La regidora de Comerç, Clara Cid, ha fet una valoració molt positiva d’aquest primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura i ha augurat una major presència de paradistes per a les pròximes setmanes, «ja que hui era el primer dia i era un poc una prova per a tots. Però el resultat ha estat molt positiu i els paradistes s’emporten bones sensacions».

Clara Cid ha destacat «el comportament exemplar de totes les persones que han vingut a comprar» i «la col·laboració dels paradistes a l’hora de seguir totes les normes de seguretat». La regidora ha volgut remarcar que «el Mercat no hauria estat possible sense el treball de la Brigada d’Obres i Serveis, Policia Local i Protecció Civil, sense oblidar les brigades de neteja que anit van desinfectar tot el recinte perquè hui estiguera en perfectes condicions».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari