L'Ajuntament de Benicarló obri un pàrquing provisional gratuït

Es troba en l’avinguda del Marqués de Benicarló i té capacitat per a 100 vehicles

L'Ajuntament de Benicarló obri un pàrquing provisional gratuït

L’Ajuntament de Benicarló ha anunciat l’obertura d’un nou pàrquing públic d’ús gratuït i amb capacitat de fins a 100 vehicles, tal com ha anunciat aquest dimecres el regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos.

El pàrquing es troba en l’avinguda del Marqués de Benicarló, en els antics tallers de la família Orero i la Brigada d’Obres i Serveis, en col·laboració amb el departament d’Urbanisme i la Policia Local s’han encarregat dels treballs de neteja i condicionament del solar.

Segons ha assenyalat Flos, aquest pàrquing s’obri després d’arribar a un acord entre l’empresa propietària i el consistori, pel qual l’empresa cedeix de manera gratuïta el solar per a destinar-lo a l’aparcament durant el temps que l’empresa no haja de realitzar cap obra de construcció.

Una iniciativa que pretén cobrir les necessitats d’aparcament d’aquesta zona de la ciutat, especialment durant estiu, quan moltes famílies arriben a Benicarló per a passar les vacances.

Així, el pàrquing es divideix en dues parts diferenciades: una d’elles, amb accés des de l’avinguda del Marqués de Benicarló, per a aparcament públic i amb capacitat per a 100 vehicles; i una altra amb accés des del carrer del Grau, que serveix de depòsit de vehicles per a la Policia Local, amb capacitat per a 20 vehicles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari