Benicarló adequa una aula d'infantil de dos anys al CEIP Francesc Catalan

Benicarló adequa una aula d'infantil de dos anys al CEIP Francesc Catalan
28/07/2022 -

Concretament, s’està reconvertint una de les aules del centre en un espai adaptat a la normativa, que obliga a habilitar un lavabo interior i accés directe des de l’exterior. Paral·lelament, es renovarà la il·luminació i s’adaptarà un pati propi amb paviment continu de goma que tindrà accés des del carrer.

Una vegada finalitzats els treballs, començarà l’adequació d’una altra aula de les mateixes característiques al CEIP Eduardo Martínez Ródenas, l’altre centre de Benicarló que implementarà l’educació infantil de 2 anys.

La intenció de la Conselleria d’Educació és implantar l’educació infantil de 2 anys a tots els centres de Benicarló, tot i que els primers a oferir aquesta possibilitat seran el CEIP Francesc Catalan i el CEIP Eduardo Martínez Ródenas.

La implantació de les aules d’infantil de 2 anys és una aposta de la Generalitat Valenciana per tal de facilitar la conciliació i garantir la igualtat d’oportunitats de les famílies, independentment de la seua situació socioeconòmica. En tota la Comunitat Valenciana, aquest curs 2021-2022 han funcionat 939 aules de 2 anys amb més de 18.000 places.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari