Benicarló disposarà un ampli dispositiu de seguretat per a garantir unes Falles segures

Benicarló disposarà un ampli dispositiu de seguretat per a garantir unes Falles segures
04/10/2021 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc avui a Benicarló i que ha servit per a definir les diferents estratègies de seguretat que es coordinaran amb motiu de la celebració de les Falles 2021.

La reunió també ha comptat amb la presència dels regidors de Policia i Governació, Ilde Añó, i Festes i Falles, Pedro Manchón, a més del tinent de la Guàrdia Civil Pablo Torre, el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, i un representant de la policia autonòmica.

L’alcaldessa ha subratllat que «la coordinació entre els diferents cossos de seguretat garantirà que els actes amb més afluència de persones puguen discórrer amb total normalitat». Xaro Miralles ha recordat que «aquestes seran unes falles atípiques i adaptades a les circumstàncies, però estic segura que transcorreran amb total normalitat i que seran unes falles tranquil·les, igual que ho han estat les Festes».

La subdelegada, per la seua banda, ha insistit a destacar «el seguiment i l’esforç que es farà des de les forces de seguretat per a mantenir les normes» i ha remarcat que «és important que la població siga conscient de les restriccions, especialment la gent més jove».

Soledad Ten ha anunciat també que s’instal·larà un Punt Violeta per a donar suport davant de qualsevol mena d’agressió sexual.

L’operatiu de seguretat posarà especial èmfasi en la concentració de persones durant la nit i també vigilarà de forma acurada els horaris de tancament de l’oci nocturn i el botellot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari