Benicarló aprovarà la cessió d'una parcel·la de 3.400 m2 per a la construcció d'un ecoparc

Benicarló aprovarà la cessió d'una parcel·la de 3.400 m2 per a la construcció d'un ecoparc
26/01/2022 -

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Benicarló corresponent al mes de gener aprovarà previsiblement la proposta de mutació demanial (cessió per a un ús determinat) d’una part d’una parcel·la de titularitat municipal per a la construcció i posterior gestió d’un ecoparc per part del Consorci de Residus.

Els terrenys tenen una superfície de 3.400 metres quadrats i estan ubicats al camí d’en Cobert, en una parcel·la que limita amb la rambla de Cervera.

Una vegada formalitzada la cessió per part de l’Ajuntament, el Consorci de Residus l’haurà d’acceptar i iniciar la tramitació per a la construcció d’un ecoparc tipus D. Aquest tipus d’ecoparcs, els més grans, disposen de contenidors d’entre 18 i 26 metres cúbics de capacitat i inclouen un accés específic per a camions de transport de residus diferenciat dels vehicles dels usuaris.

Una vegada finalitzada la construcció, els terrenys on s’ubica l’ecoparc actualment (al camí de Sant Mateu) quedaran lliures i permetran ampliar les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso i destinar-les a equipaments per al futbol base.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari