Benicarló contracta 15 joves menors de 30 anys aturats a través Avalem Joves +

Benicarló contracta 15 joves menors de 30 anys aturats a través Avalem Joves +
06/11/2019 -

L’Ajuntament de Benicarló ha contractat 15 joves menors de 30 anys que durant un any realitzaran tasques tècniques i administratives en diferents departaments municipals. En concret, en la modalitat EMCUJU s’ha incorporat un informàtic per al Departament de Serveis Social i Polítiques Inclusives, una arquitecta per a Urbanisme, un llicenciat en Història de l’Art per al Mucbe, un periodista per a Ràdio Benicarló i un biòleg per al departament de Medi Ambient.

Pel que fa a la modalitat EMPUJU, s’ha incorporat un auxiliar de biblioteca per a l’Arxiu Municipal, un treballador social per a Serveis Socials, dos conserges per a Esports, Educació i Promoció Econòmica, cinc persones per a donar suport administratiu en diversos departaments municipals (Promoció Econòmica, Brigada d’Obres i Serveis, Joventut, Participació Ciutadana i Gestió d’Ordenances) i un tècnic de treball de camp per al Mucbe.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha donat la benvinguda als joves i s’ha mostrat satisfeta per aquesta subvenció, que suposarà «una oportunitat excel·lent per a adquirir experiència en el món laboral i fomentar el talent».

Avalem Joves + és el pla de foment de l’ocupació juvenil de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. El pla compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari