Benicarló contracta dos ajudants de museu a través de la Diputació de Castelló

Benicarló contracta dos ajudants de museu a través de la Diputació de Castelló
29/08/2022 -

La contractació de dues persones a jornada completa durant 3 mesos ha permés obrir el Museu dels Mariners, la Casa Tradicional del carrer de Santa Càndida i reforçar el Mucbe.

L’Ajuntament de Benicarló amplia la seua plantilla estiuenca amb la incorporació de dos ajudants de museu a temps complet. Aquestes dues contractacions han permés reobrir durant els mesos d’estiu el Museu dels Mariners i la Casa Tradicional del carrer de Santa Càndida, espais museístics sense horari d’obertura regular al llarg de l’any. A més, amb la seua incorporació s’ha pogut ampliar l’horari habitual del Mucbe en uns mesos en els quals la ciutat viu un increment del volum de visitants i turistes.

El programa d’ocupació, amb un pressupost de 8.888 euros, està impulsat per la Diputació de Castelló i té com a objectiu permetre la difusió del patrimoni històric i cultural de Benicarló de manera òptima. Les tasques de les dues persones contractades inclouen obrir els espais al públic, mantenir el patrimoni dels museus i organitzar visites i activitats de dinamització per enriquir l’experiència dels visitants.

Aquesta actuació pretén millorar l’oferta turística de Benicarló i potenciar l’estima del patrimoni i la història propis, amb un especial èmfasi per transmetre’ls als més joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari