L'Ajuntament de Benicarló coordinarà amb els centres educatius l'inici del nou curs escolar

L'Ajuntament de Benicarló coordinarà amb els centres educatius l'inici del nou curs escolar
20/08/2020 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Benicarló està coordinant amb els centres educatius de la ciutat l’inici del nou curs escolar, que vindrà marcat per la pandèmia de la COVID-19. El paper de l’Ajuntament se centrarà a garantir la neteja i desinfecció de tots els centres, una tasca que quedarà reflectida en els plans de contingència que estan elaborant els equips directius, juntament amb la resta de normes marcades pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha destacat que «estem treballant en l’ampliació de tots els contractes de neteja i desinfecció per a poder fer front a les exigències sanitàries» i ha reconegut que «això suposarà un increment considerable de la despesa que teníem prevista per a aquest 2020». «En tot cas —ha assegurat l’alcaldessa—, farem tot el que estiga a les nostres mans perquè el curs 2020-2021 es desenvolupe amb totes les garanties d’higiene i seguretat exigides».

Un altre dels aspectes que l’Ajuntament també coordinarà amb els centres serà la implementació de mesures de control del tràfic als voltants dels centres, per tal d’evitar aglomeracions durant els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat. En aquest sentit, l’alcaldessa ha anunciat que «en els pròxims dies convocarem als equips directius dels centres per tal de coordinar amb la Policia Local les millors estratègies que permeten millorar la mobilitat en funció de les necessitats de cada instal·lació educativa».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari