Benicarló disposarà quatre anys més del Punt Labora

Benicarló disposarà quatre anys més del Punt Labora
21/01/2020 -

L’Ajuntament de Benicarló i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) han renovat el conveni a través del qual la ciutat comptarà durant quatre anys més amb un Punt Labora, que es troba instal·lat a les dependències municipals de la Cambra Agrària. Es tracta d’un instrument per a agilitar alguns dels tràmits relacionats amb la cerca d’ocupació i que evita el desplaçament a qualsevol dels centres Labora.

Les persones que no estiguen inscrites al Labora, des d’aquest Punt Labora podran realitzar gestions, com demanar cita prèvia per a inscriure’s com a demandant d’ocupació, demanar cita per a l’entrevista o inscriure’s com a demandant d’ocupació.

D’altra banda, les persones que ja estan inscrites al Labora podran renovar la demanda d’ocupació, consultar ofertes de treball, obtenir cartes de presentació, consultar les dades del currículum, indicar les preferències de cursos a realitzar o imprimir certificats diversos.

La petició del manteniment del Punt Labora ha estat gestionada per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), dependent de la Regidoria de Promoció Econòmica. El seu regidor, Román Sánchez, ha destacat que «amb aquest Punt oferim un servei més pròxim als ciutadans en situació d’atur que no tenen la possibilitat d’accedir a Internet des de casa».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari