Benicarló fomenta el bon ús de les targetes d'estacionament de mobilitat reduïda

Benicarló fomenta el bon ús de les targetes d'estacionament de mobilitat reduïda
02/12/2019 -

A través d’un conveni de col·laboració firmat amb Caixa Benicarló, la regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha editat 500 rellotges que han d’utilitzar els titulars de les targetes per a indicar l’hora d’estacionament. A més, s’ha editat un llibret amb informació al voltant de la targeta d’estacionament.

Aquest matí, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el director general de Caixa Benicarló, José Manuel Galán, acompanyats per la regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, han firmat el conveni a través del qual Caixa Benicarló col·labora amb les despeses del material que s’ha editat de suport de les targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda.

En concret, l’entitat col·laboradora finançarà les despeses ocasionades per l’edició de 500 rellotges que hauran d’utilitzar els titulars de targetes d’estacionament amb mobilitat reduïda. Com que, segons l’ordenança de trànsit, fent ús de la targeta d’estacionament es pot estacionar un màxim de dos hores en les places senyalitzades amb el símbol internacional d’accessibilitat i en la zona ORA, la regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives facilitarà als titulars de les targetes un d’aquests rellotges per tal d’indicar l’hora exacta en què han estacionat el vehicle i que així siga més fàcil controlar el temps d’estacionament.

A més, des de la regidoria també s’ha editat un llibret informatiu amb instruccions sobre què és targeta d’estacionament, com sol·licitar-la o com utilitzar-la, entre d’altres. Amb l’edició d’aquests dos documents es pretén fomentar el bon ús de les targetes d’estacionament entre els titulars i evitar els usos fraudulents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari