Benicarló habilita nous ciclocarrers

Benicarló habilita nous ciclocarrers
06/08/2021 -

La Brigada d’Obres i Serveis i Serveis de l’Ajuntament de Benicarló està ultimant la senyalització de 4 ciclocarrers ubicats a la zona centre de Benicarló, un espai on conviuran vehicles i bicicletes i on no es podran superar els 30 quilòmetres per hora.

Així ho ha confirmat el primer tinent d’Alcaldia i regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, que ha explicat que «aquests nous ciclocarrers són una proposta de la Policia Local per al d’afavorir la convivència entre ciclistes i vehicles, i al mateix temps, millorar la seguretat sense reduir l’espai destinat als vianants». «D’alguna manera —ha subratllat el regidor—, busquem facilitar i promoure la circulació de bicicletes i adaptar els carrers per tal de fer-los més segur per als ciclistes».

A banda de no poder superar els 30 km/h, en els ciclocarrers no es poden fer avançaments i els vehicles han de mantenir una distància mínima d’1,5 metres amb els ciclistes.

Ilde Añó ha fet una crida a respectar les noves indicacions i a «treballar per la convivència de vehicles i bicicletes en un mateix espai».

Cal recordar que Benicarló compta, des de desembre de 2016, amb un ciclocarrer que transcorre per tota l’avinguda del Marqués de Benicarló, entre el Parador de Turisme i la Mar Xica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari