Benicarló inicia les obres de millora del CEIP Eduardo Martínez Ródenas

L’actuació, que va ser el tercer projecte més votat als Pressupostos Participatius 2019, consistirà a condicionar els accessos del centre per tal d’ampliar i millorar l’accessibilitat. El carrer del Port passarà a ser de sentit únic.

Benicarló inicia les obres de millora del CEIP Eduardo Martínez Ródenas
18/12/2019 -

Les obres de millora dels accessos al CEIP Eduardo Martínez Ródenas de Benicarló han començat avui, i serviran per a dotar el centre d’una millor accessibilitat. En concret, la plataforma per a vianants passarà dels 1,15 metres actuals als 3,95 metres, mentre que la calçada del carrer del Port s’ha reduït a 3,70 metres i passarà ser un carril d’un únic sentit en direcció nord. Aquest carril aboca a la futura avinguda de Balears, des d’on els vehicles podran anar a la dreta (Mar Xica) o a l’esquerra (avinguda de Iecla).

Els aparcaments actuals en bateria es mantindran i s’habilitaran noves places per tal de facilitar l’accés als pares i mares que acudeixen al centre amb vehicle.

Aquest projecte forma part dels Pressupostos Participatius 2019. En concret, va ser el tercer més votat, amb 43 vots, motivat sobretot per les aglomeracions que es produeixen actualment a l’hora d’entrada i sortida dels alumnes del centre educatiu.

L’actuació té un caràcter provisional, atés que els terrenys on s’ubica l’escola formen part del PAI Povet, una zona encara pendent d’urbanitzar.

Les obres aniran a càrrec de la Brigada d’Obres i Serveis i l’empresa Malloms.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari