Benicarló iniciarà el Nadal amb l'encesa de l'enllumenat el proper dimecres 4

Benicarló iniciarà el Nadal amb l'encesa de l'enllumenat el proper dimecres 4
27/11/2019 -

El Nadal donarà inici la setmana vinent a Benicarló amb l’encesa de l’enllumenat, que es farà dimecres 4 a les 19.00 hores i comptarà amb l’actuació de les corals Petiquillo i Kylix (seccions infantils i juvenils de la Coral Polifònica Benicarlanda). Després, l’acte finalitzarà amb el repartiment de xocolate als assistents.

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, ha destacat que una de les novetats d’enguany serà la redistribució dels 12 arbres de Nadal que decoren diverses entitats del municipi. Manchón ha dit que es col·locaran tres arbres de Nadal en cadascun dels quatre emplaçaments que la Comissió de Festes ha seleccionat i estaran acompanyats d’una espècie de photocalls decoratius que la Comissió de Festes li ha encomanat a l’artista del municipi Ximo Foix. «Pensem que aquest canvi decoratiu en forma d’escenes reforçarà l’activitat decorativa que han desenvolupat les associacions i que, a més, servirà per a facilitar la informació a aquelles persones que vulguen visitar els betlems que formen part de la Ruta dels Pessebres», ha manifestat el regidor.

Pel que fa a la tradicional jornada del Mercat de Nadal a Benicarló començarà divendres 6 a les 10.00 hores, i l’activitat es concentrarà al voltant de la plaça de Sant Bartomeu, el carrer Major i el carrer de Sant Joan fins a les 21.00 hores. La regidora de Comerç, Clara Cid, ha ressaltat que «a banda de la participació dels comerços, la jornada també comptarà amb la participació de diverses associacions que organitzaran activitats per al públic». A més, al llarg de tot el dia hi haurà tallers i jocs instructius tant de cuina com d’elaboració d’elements decoratius nadalencs amb materials reutilitzables, adreçats tant a públic infantil com adult.

La regidora també ha recordat que fins al dia 30 de novembre els comerços es poden apuntar al Concurs d’Aparadors de Nadal, que hauran d’estar muntats el dia 4 de desembre, quan passarà el jurat. El guanyador s’anunciarà el dia 15, aprofitant l’acte de lliurament dels Premis al Comerç Local.

El regidor de Festes i Falles ha desvelat que el parc de Nadal de Benicarlàndia es durà a terme del 26 al 29 de desembre, enguany amb el lema «Un món de continents» i que hi haurà orquestra els dies 31 de desembre i 5 de gener. Pròximament, es detallarà tota la programació del Nadal a Benicarló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari