Benicarló millora l'accessibilitat dels passos de vianants a través dels pressupostos participatius

Benicarló millora l'accessibilitat dels passos de vianants a través dels pressupostos participatius
18/05/2021 -

Amb l’objectiu de seguir millorant l’accessibilitat dels passos de vianants de Benicarló, la Brigada d’Obres i Serveis ha començat els treballs d’adaptació de tots els encreuaments del passeig de Febrer Soriano, una de les zones on era més necessària l’actuació. Les obres s’emmarquen en una de les propostes que van resultar aprovades en els pressupostos participatius de 2019, però que, arran de la pandèmia, no s’havien pogut executar.

Amb un pressupost de 14.520 euros i amb l’assessorament i supervisió de Cocemfe Maestrat, les obres avancen a bon ritme i està previst que abans de dues setmanes tot el passeig quede perfectament adaptat.

La regidora de Participació Ciutadana, Filo Agut, el regidor d’Obres i Serveis, Ilde Añó, i el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer, han visitat els treballs i han reconegut la necessitat de destinar cada any una part del pressupost a la millora de l’accessibilitat dels passos de vianants de Benicarló.

Una vegada finalitzada l’actuació a Febrer Soriano, els treballs de millora de l’accessibilitat continuaran pel carrer d’Alcalà i carrer de Vinaròs.

Aquesta no és la primera vegada que, a través dels pressupostos participatius, es duen a terme millores d’accessibilitat en les voreres. El 2017 ja es va destinar una part del pressupost a treballs d’adaptació en zones com la plaça de la Constitució o la placeta dels Bous.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari