Benicarló organitza visites guiades per a la primavera i estiu

Benicarló organitza visites guiades per a la primavera i estiu
26/05/2021 -

La Regidoria de Turisme ha preparat per als mesos vinents un ampli ventall de visites guiades per a la temporada de primavera i estiu, en una aposta clara pel turisme actiu, centrat en aquesta ocasió en les rutes senderistes, les rutes cicloturistes i les rutes entorn del vi de Carlon.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha afirmat que «a banda de la gastronomia i el sol i platja, tenim un patrimoni històric i cultural i uns espais naturals dels quals ens sentim molt orgullosos, i amb aquestes visites volem donar-los a conéixer». «Amb la pandèmia –ha explicat la regidora–, el turista ha canviat la manera de configurar les seues vacances i hem considerat adequat oferir aquesta barreja d’oci i turisme, que esperem que es puga consolidar perquè és fonamental per a atraure més turistes».

Isabel Cardona ha remarcat que «la tasca que estem fent des de la Regidoria de Turisme va encaminada a apropar-nos a la vida mediterrània en el sentit més ampli, creant un catàleg de serveis i productes que permeten al visitant entrar en contacte amb la nostra realitat, el nostre dia a dia».

En concret, les rutes senderistes (30 de maig, 20 de juny i 10 de juliol) recorreran el barranc d’Aiguadoliva (per a descobrir el paisatge, l’agricultura i el passat natural del terme de Benicarló) i les platges del nord de la ciutat, les més verges. En aquest cas, una de les rutes es farà a la matinada, per tal de poder gaudir de la sortida del sol i d’un bany a primera hora del dia. Les rutes tenen una dificultat baixa i moderada i són aptes per a tots els públics.

Pel que fa a les rutes cicloturistes (14 de juliol i 11 de setembre), s’ha programat una ruta pels aljubs i una altra pel terme de Benicarló, per tal de descobrir els tresors agraris del municipi i el seu patrimoni associat: camps de regadiu, de secà, aljubs, barrancs…

Finalment, les tres rutes al voltant del vi Carlon (5 de juny, 24 de juliol i 28 d’agost) se centren en la verema, els aljubs i el passat iber de Benicarló, i són de dificultat baixa o molt baixa.

Totes les activitats tenen un preu de 3 euros i els tiquets es poden adquirir a la Tourist Info, al 964 47 31 80 i a correu.turisme@ajuntamentdebenicarlo.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari