Benicarló pagarà la setmana que ve les Ajudes Parèntesi

Amb els diners que no s’han gastat s’obrirà una nova línia per als sectors que no s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes

Benicarló pagarà la setmana que ve les Ajudes Parèntesi
16/04/2021 -

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat que «la setmana que ve es pagaran les Ajudes Parèntesi a les 301 empreses que les han sol·licitat, de les 420 que vam estimar que podrien acollir-se». Miralles ha agraït als tècnics i als departaments municipals «l’agilitat a l’hora de valorar tota la documentació aportada i resoldre l’expedient en poc temps, tenint en compte que són moments sobretot complicats per a moltes empreses de Benicarló».

Les Ajudes Parèntesi comptaven amb un crèdit de 893.744 euros, dels quals amb aquest pagament se’n gastaran 454.334 euros. Per tant, l’alcaldessa ha anunciat que «pròximament es publicaran unes noves bases per a empreses d’altres sectors que no s’han pogut beneficiar d’aquestes ajudes o per a empreses que per diferents motius podien sol·licitar-les i no ho han fet». A la nova convocatòria no podran acollir-se les empreses que ja han rebut les ajudes.

Les persones autònomes o microempreses beneficiàries de les Ajudes Parèntesi rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliades a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Les ajudes, integrades en el Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, comptaven amb un crèdit de 893.744 euros. El 62,5 % (558.590 euros) del total l’aporta la Generalitat, el 22,5 % (201,092,4 euros) la Diputació de Castelló i el 15 % (134.061,6 euros) per l’Ajuntament.

La resolució de les Ajudes Parèntesi es pot consultar en la Seu Electrònica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari