Benicarló promocionarà els seus atractius turístics a la 40a edició de Fitur

Benicarló promocionarà els seus atractius turístics a la 40a edició de Fitur
21/01/2020 -

Benicarló estarà present els dies 22 i 23 de gener a la 40a edició de la Fira internacional de Turisme per tal de promocionar els diferents atractius de la ciutat. Es presentarà al públic professional tota l’oferta de turisme gastronòmic, de sol i platja, cultural, nàutic, d’esdeveniments (Setmana Santa, Falles o la Festa de la Carxofa). Precisament, com que la Festa de la Carxofa coincideix amb Fitur, serà l’esdeveniment que aclapararà més protagonisme. Així, l’Agrupació de Restaurants de Benicarló durà a terme una demostració de cuina en directe, de la mà del xef Anay Bueno. A més, també es presentarà el projecte Fòrum Gastronòmic Carxofa Innova.

Com a novetat, enguany se suma a la difusió de la destinació la nova web turística benicarlo.travel, presentada el passat mes de novembre, a més de la presència de la marca turística a les xarxes socials des de l’estiu passat. Durant l’assistència a la fira també s’aprofitarà per mantindre reunions de treball amb diferents agents del sector turístic i s’establiran contactes amb operadors i premsa turística especialitzada.

Benicarló estarà present al pavelló 7, dins de l’estand de la Comunitat Valenciana, i sota la marca turística provincial Castelló Mediterrani, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló.

El mercat madrileny és un dels principals que rep Benicarló, per darrere de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Aragó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari