Benicarló recupera l'agenda cultural

arxiu

Benicarló recupera l'agenda cultural
07/07/2022 -

La regidoria de cultura recupera la publicació periòdica de l’agenda d’activitats festives, lúdiques i culturals que s’escenifiquen a Benicarló. I ho fa donant la benvinguda al mes de juliol amb un extens i exhaustiu recull de totes les accions que acolliran els escenaris, les places i els carrers de Benicarló durant la temporada d’estiu. Passada la temporada, l’agenda cultural continuarà publicant-se periòdicament per a apropar a la ciutadania l’amplíssim catàleg d’activitats que defineixen a Benicarló com a capital cultural de la comarca.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha dit que «l’agenda que hem completat per a este estiu és una mostra més del potencial cultural de Benicarló, perquè apostem per la cultura com a consumidors però també com a creadors».

L’agenda cultural de Benicarló recull un extens ventall d’activitats que engloben diferents àmbits, tant culturals, escènics com festius. I des d’aquesta àmplia perspectiva de situació, el regidor ha subratllat el fet que «els benicarlandos i els qui ens visiten ho veurem durant els pròxims mesos amb espectacles d’alt nivell que venen de fora i també d’altres que es generen des de casa».

Amb la recuperació de l’agenda cultural- ha conclòs Manchón- «Benicarló referma el seu lideratge com a generador de cultura al Maestrat i es consolida com a motor de la creació i el consum d’espectacles de primera línia», alhora que remarca «l’intens treball associatiu que palpita a la ciutat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari