Benicarló rehabilitarà la casa del carrer Major després de rebre el segon ingrés dels projectes EDUSI per 12.885,97 euros

En aquest segon ingrés s’inclouen les despeses corresponents en l’estudi de mobilitat inclòs en el projecte de construcció de l’Eix Cívic Central

Benicarló rehabilitarà la casa del carrer Major després de rebre el segon ingrés dels projectes EDUSI per 12.885,97 euros
13/08/2021 -

El Ministeri d’Hisenda i Funció Pública ha fet efectiu el segon ingrés relatiu als projectes EDUSI que gestionen conjuntament els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs. En concret, el segon import ingressat ha estat de 57.061,57 euros, dels quals 12.885,97 euros corresponen als projectes que s’estan executant a Benicarló.

Així, Benicarló ha rebut 2.328,72 euros per a finançar el projecte de rehabilitació de la casa del carrer Major i 10.557,25 euros per a l’estudi de mobilitat de tràfic inclòs en el projecte de l’Eix Cívic Central.

L’aportació de fons propis de l’Ajuntament de Benicarló en aquests dos projectes ha estat del 50%, és a dir, 12.885,97 euros.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha valorat positivament aquest segon abonament «perquè —ha assegurat— significa que continuem fent les coses bé i que tot allò que hem estat invertint durant aquests últims anys està rebent la compensació econòmica necessària per a continuar endavant amb els projectes que encara tenim pendents».

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat suposarà una inversió total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Benicarló i Vinaròs, finançats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

En aquesta estratègia, Benicarló ha inclòs projectes com la regeneració urbana a través de l’Eix Cívic Central, la construcció d’una Via Litoral paral·lela a la costa Nord, la reducció del consum energètic en la xarxa d’enllumenat públic, el projecte expositiu Terra d’ibers, la posada en valor del jaciment del Mas de Fabra o la posada en funcionament de noves infraestructures i serveis, com la nova Biblioteca, el Centre Cívic del carrer Major o el Servei d’Atenció a les Persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari