Benicarló reprén el projecte de construcció del teatre

Benicarló reprén el projecte de construcció del teatre
30/11/2023 -

L’Ajuntament de Benicarló vol recuperar la construcció del centre teatral que es va començar a projectar l’any 2006 i ha représ els contactes amb l’equip d’arquitectes que va guanyar el concurs i posteriorment va redactar el projecte bàsic.

Aquesta setmana, el regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, i el regidor d’Educació, Joventut i Arts Escèniques, Carlos Delshorts, s’han reunit amb les arquitectes Hermínia Carulla i Rosa-Mari Portella, guanyadores del concurs el 2006, per a analitzar la continuïtat del projecte i determinar les possibles modificacions respecte de la idea inicial.

«Som conscients —ha dit el regidor d’Arts Escèniques— que és un projecte molt ambiciós, i per això hem d’estudiar revisions i reduccions de pressupost». «Una vegada revisat el projecte —ha explicat Delshorts—, hem arribat a la conclusió que cal actualitzar preus i reformular alguns aspectes i funcions que no siguen essencials per al que necessitem a Benicarló».

Respecte del projecte d’execució, que encara està pendent de redactar, el regidor d’Urbanisme ha assegurat que «començarà a elaborar-se en breu». Juan Pascual Sorlí també ha exposat que «paral·lelament, estem treballant per donar una solució definitiva a la urbanització dels terrenys on s’ha d’emplaçar el teatre [en referència a la partida Povet], de manera que el projecte tinga continuïtat».

Tot i que els dos regidors han assegurat que «som conscients que el teatre no serà una realitat aquesta legislatura», s’han mostrat convençuts que «almenys volem posar la primera pedra i avançar en el futur d’aquest projecte, paralitzat des de fa 17 anys».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari