Benicarló instal·larà una rotonda provisional en la N-340a amb el camí de Mallols

Benicarló instal·larà una rotonda provisional en la N-340a amb el camí de Mallols
19/04/2021 -

L’Ajuntament de Benicarló instal·larà una rotonda provisional en l’encreuament de l’N-340a amb el camí de Mallols que estarà en funcionament abans del 30 d’abril. Així ho ha explicat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, que ha afirmat que «l’objectiu és millorar la seguretat en aquest punt i permetre als autobusos l’entrada al municipi per l’avinguda del Maestrat».

La instal·lació d’aquesta rotonda està motivada per l’acceptació per part de la Generalitat Valenciana de l’al·legació que va fer l’Ajuntament de Benicarló al projecte de servei públic de transport de viatgers, que la Generalitat va adjudicar i que entra en vigor el pròxim mes. L’al·legació sol·licitava que els autobusos entraren al municipi per l’avinguda del Maestrat, en lloc de fer-ho pel carrer de Sant Francesc. Una altra al·legació acceptada és que tots els trajectes de l’autobús passen per l’estació de tren.

Aquest canvi d’itinerari farà que es modifique la ubicació de les parades d’autobús.

Estat actual de l’N-340a

L’alcaldessa també ha explicat que «ja s’ha firmat el decret d’incoació del procediment administratiu per a resoldre el contracte d’adjudicació de les obres de transformació de l’antiga carretera N-340».

Tal com ha detallat l’alcaldessa, la resolució del contracte implica donar audiència al contractista, el qual pot formular al·legacions. Miralles ha explicat que «en cas d’haver discrepàncies entre l’Ajuntament i l’empresa, es demanarà un informe al Consell Jurídic Consultiu de la Comunitat Valenciana, i si tots els informes són favorables, ja es podria resoldre el contracte». Segons la Llei de contractes del sector públic, l’expedient s’ha d’instruir i de resoldre com a màxim en 8 mesos.

Posteriorment, una vegada resolt el contracte, caldrà tornar a traure a licitació la part de les obres que encara estan pendents d’executar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari