Benicarló suma dos certificats de professionalitat de química a l'oferta formativa

Benicarló suma dos certificats de professionalitat de química a l'oferta formativa
28/01/2020 -

Aquesta setmana s’ha obert la matrícula per als dos nous certificats de professionalitat de la família química que atorga el Centre Integrat Públic de Formació Professional. Dos certificats, de nivell 1 i nivell 3 que se sumen al que ja oferia el centre, juntament amb una nova certificació de professionalitat de nivell 3 d’allotjaments turístics.

L’ampliació formativa en la rama química s’ha promocionat en una taula de treball organitzada per l’Obsedi Maestrat Litoral en la qual han participat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, la directora del CIPFP, Ester Segura, i representants de la Universitat Jaume I i de diverses empreses químiques del territori (IFF, Ineos Composites, Maverick, Adapta Color, Ferro i Alfe).

Els principals objectius de la taula de treball han estat, d’una banda, donar a conéixer els nous certificats de professionalitat a les empreses químiques de la comarca per tal d’intentar adaptar els programes a les necessitats de les indústries i, de l’altra, propiciar convenis de col·laboració per a la realització de pràctiques no laborals.

La previsió és que a partir del proper curs 2020-2021, el CIPFP implante el cicle formatiu de Tècnic Superior en Química Industrial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari