L'Ajuntament de Benicarló suspén els actes i activa serveis mínims fins a nova ordre

L'Ajuntament de Benicarló suspén els actes i activa serveis mínims fins a nova ordre
12/03/2020 -

Després dels acords d’última hora de la Generalitat i de les recomanacions remeses per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències en referència a la propagació del coronavirus, l’Ajuntament de Benicarló ha decidit, per raons de salut pública, suspendre tots els actes organitzats pel consistori a partir d’avui mateix, inclosos també els actes que estan previstos en espais municipals i les activitats esportives i culturals. A més, es tancaran alguns serveis municipals i es reforçarà l’atenció telefònica per tal d’evitar al màxim l’atenció presencial en dependències municipals.

Concretament, i fins a nova ordre:

 • Se suspén l’activitat en totes les instal·lacions esportives i culturals a partir d’avui mateix.
 • Se suspén també l’activitat en els centres de dia assistencials, inclòs el Centre de Dia per a Persones Majors Dependents Nou d’Octubre, el Centre de Dia El Collet, així com la unitat de respir per a persones amb alzheimer i el centre que gestiona Ateneu Maestrat per a persones amb dany cerebral sobrevingut.
 • Així mateix, també tancarà les portes el Club de la Tercera Edat i deixaran d’impartir-se tot tipus de cursos de formació i activitats d’oci.
 • La Biblioteca Manel Garcia Grau tanca les portes a partir d’aquesta mateixa tarde.
 • L’activitat de la Universitat Popular queda en suspens
 • La Ludoteca Municipal també suspén la seua activitat.
 • S’anul·len les autoritzacions d’ocupació de via pública eventuals concedides amb motiu de les Falles.
 • El Conservatori, de moment, manté l’activitat, com la resta de centres educatius de la ciutat dependents de la Generalitat que imparteixen ensenyament reglat, mentre l’autoritat competent en matèria educativa no dispose el contrari.
 • El Mercat del Dimecres del proper 18 de març, que s’havia recuperat per la suspensió de les Falles, no es muntarà finalment fins a nova ordre.
 • La venda d’entrades per als espectacles individuals de la Temporada de Teatre, prevista per a demà, s’anul·la. A més, el primer espectacle de la temporada, previst per al 27 de març, també queda anul·lat. Properament vos informarem de la nova data de la representació o, en cas de no poder-se fixar una altra data, es retornarien els diners a les persones que hagen comprat els abonaments.
 • Se suspén l’atenció presencial a les diferents dependències administratives municipals a excepció del Registre General, el Padró Municipal i els Serveis Socials. A canvi, es reforçarà l’atenció telefònica i per correu electrònic de les diferents dependències.

Finalment, l’Ajuntament recomana no assistir a actes amb possibles aglomeracions i demana a tota la població que seguisca les recomanacions de les autoritats sanitàries competents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari