Salut Pública confirma un nou brot de 18 positius per covid19 a la Residència El Collet de Benicarló

Salut Pública confirma un nou brot de 18 positius per covid19 a la Residència El Collet de Benicarló
25/11/2020 -

Salut Pública ha confirmat avui un nou brot de covid19 a la Residència El Collet de Benicarló que afecta 11 residents i 7 treballadors. Una de les residents ha hagut de ser hospitalitzada i la resta tenen simptomatologia lleu o són asimptomàtics. Els 7 treballadors són asimptomàtics.

La presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerdá, ha confirmat que la direcció del centre ja ha informat a totes les famílies i que les persones contagiades s’han aïllat a la zona covid.

Pel que fa als dos residents que van donar positiu fa dos setmanes, avui s’ha corroborat que estan en situació d’infecció resolta.

D’altra banda, la presidenta de l’Organisme ha assenyalat que «avui mateix han començat a incorporar-se les persones substitutes que cobriran les baixes del personal treballador» i ha afegit que «preveiem cobrir les 7 baixes amb la major brevetat».

Paral·lelament a totes les mesures activades relatives a l’aïllament dels residents i treballadors contagiats i al funcionament del centre, es realitzen desinfeccions periòdiques de totes les instal·lacions, tan de l’interior com de l’exterior del centre. El Departament de Salut Pública és qui s’encarrega de supervisar el compliment de tots els protocols.

Pel que fa al Centre Geriàtric, la situació està estabilitzada en 15 casos positius de residents i 2 casos de treballadors. La resta ja han rebut l’alta mèdica. El personal treballador que havia donat positiu ja ha començat a incorporar-se de nou i els residents afectats evolucionen favorablement.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari