El carrer de Peníscola de Benicarló tornarà a ser de dos sentits de circulació i es retira un carrer d'aparcament

El carrer de Peníscola de Benicarló tornarà a ser de dos sentits de circulació i es retira un carrer d'aparcament
11/02/2022 -

Després de les proves realitzades i de l’anàlisi de la direcció única sobre el trànsit rodat, a partir del proper dilluns es permetrà de nou la circulació en els dos sentits al carrer de Peníscola. Així ho ha anunciat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, que ha destacat que «el canvi que ha operat durant els tres últims mesos ha tingut avantatges i desavantatges, però finalment hem decidit apostar per tornar a la doble circulació, per tal de facilitar la mobilitat especialment als vehicles que vénen de Peníscola».

L’obertura del vial a la doble direcció comportarà retirar un carril d’aparcament, que serà el del costat de la Biblioteca i del Centre Geriàtric. «Hem de donar amplitud per a l’accés a l’autobús, i aquesta és l’única manera d’aconseguir-ho».

La retirada del carril d’aparcament es durà a terme per fases. En un primer moment s’eliminarà l’aparcament des de Jacinto Benavente fins a Doctor Fléming i posteriorment des del Doctor Fléming fins a Nou d’Octubre. Finalment, l’últim tram que s’eliminarà serà de Doctor Fléming a Corts Valencianes, tot i que s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega per als comerços.

Per tal de compensar la reducció de la zona d’aparcament i poder crear noves places, Ilde Añó ha confirmat que l’Ajuntament està negociant la cessió de solars propers al carrer de Peníscola per a facilitar l’aparcament al veïnat.

Sobre la marquesina d’autobús que s’ha d’ubicar al carrer de Peníscola, el regidor ha confirmat que els treballs començaran el proper dilluns.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari